massagepraktijk Estas

Polariteitsmassage

Door ons lichaam stroomt levensenergie. Bij (over)vermoeidheid of klachten raakt de levensenergie uit balans. Er kunnen energieophopingen of blokkades ontstaan. Door polariteitsmassage wordt de energiedoorstroming bevorderd, blokkades worden opgeheven en het evenwicht wordt hersteld. Dit gebeurt door verbindingen die gemaakt worden tussen verschillende delen van je lichaam, waardoor de energie weer gaat stromen. Dit geeft een gevoel van ontspanning en welbehagen. Klachten en vermoeidheid verdwijnen. Polariteitsmassage is een aanzet tot bewustwording, het zet je in beweging.

Polariteitsmassage is in het begin van deze eeuw ontwikkeld door dr. Randolph Stone, een osteopaat. Polariteitsmassage is een heerlijke, ontspannende lichaamsmassage. Het helpt om rust en ontspanning te vinden. Je leert je spanning los te laten en het vermindert de klachten of laat ze helemaal verdwijnen.

Het is een geweldig middel bij spanningen, stress en de klachten die daarmee vaak samenhangen. Het geeft meer energie. Polariteitsmassage kan gegeven worden door de kleren heen en kan als volledige massage bestaan, het kan ook onderdeel zijn van b.v. een intuïtieve massage.