massagepraktijk Estas

Holistische massage

Holistische massage geeft de mogelijkheid om contact te maken met je lichaam, signalen van een verstoord evenwicht te leren herkennen en te verstaan. Massage is hierbij van onschatbare waarde omdat het lichaam in staat is emoties en gevoelens op te slaan, vast te houden en ook weer los te laten.

Holistische massage brengt de aandacht weer naar het lichaam. Je gaat (leren) luisteren naar je lichaam, en kunt signalen die je krijgt eerder onderkennen en je leert erbij stil te staan. Er ontstaat meer contact met je gevoel, je wordt je bewuster van wat zich voordoet in je leven, hoe je ermee omgaat en geeft je vaak een impuls tot verandering.

Holistische massage ontspant lichaam en geest en brengt (opnieuw) balans tussen lichaam en geest. Natuurlijk kun je op zoek gaan naar antwoorden die zich via je lichaam kunnen manifesteren, natuurlijk is het ook oké om een holistische massage te zien als een optimaal middel om te ontspannen en zo problemen van stress, overbelasting en spanning te voorkomen. En zo in eerste plaats vooral te genieten…..

» lees verder

Een woordeloos helen door liefdevol ontmoeten